Etiketler

SGK Hizmet Dökümü Sorgulama

Çalışma ve emeklilik dönemine ait hep kafaları karıştıran, bir çok kişinin rüyalarına giren sorular, emekli maaşı, emeklilik zamanı, prim borçları. Bu sorulara cevap bulmak istiyorsa sadece gerekli olan T.C. kimlik numarası ve SGK sicil numarası. Böylece aklındaki soruların yanıtını SGK hizmet dökümü sorgulama yaparak karşısına çıkan ekranda gördükleri sorularına cevap olacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), eskiden üç ayrı alanda hizmet veren ve hepsinin olanaklarının farklı olduğu; Bağ – kur, SSK ve Emekli sandığı kurumlarının tek çatı altına toplaarak birçok kişinin bir yerden bilgiye ulaşmasını sağlamıştır. Emeklilik ile ilgili çalışanların sorularına cevap bulabileceğiniz SGK hizmet dökümü sorgulama belgesini de alabileceğiniz kurumum, (isterseniz bu belgeyi ilinizde bulunan SGK müdürlüklerinden de alabilirsiniz) sunduğu hizmet geleceğe ayak uydurma adına bize önemli sinyaller veriyor.



SGK hizmet dökümü sorgulama belgesini T.C. ile SGK üzerinden alabilirken aynı zamanda e-devlet üzerindene de vatandaşlık numarasını girmenizle birlikte ulaşabilirsiniz.